2024

Laat het Internet voor je Werken en ontvang dagelijks nieuwe leads en orders in jouw mailbox.


Een Privé Workshop voor jou of voor jouw team.

Ervaar en leer hoe jij jouw bedrijf kunt laten groeien door het Internet voor je te laten Werken. En hoe jij dagelijks nieuwe leads en orders in jouw mailbox ontvangt.


Klik op "Plan een Privé Workshop". Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.

 
 

 

 Klik op "Plan een Privé Workshop".  Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.

De vragen die ik van veel ondernemers krijg en 
waar ik ze graag mee wil helpen

Er zijn op dit moment fantastische verkoop & marketing strategieën. En waarschijnlijk heb je ze allemaal al voorbij zien komen op het internet, misschien zelfs wel geprobeerd.


Uiteraard zitten er vaak goede tips en tricks tussen, maar dan ga jij nadenken...

 • Hoe kan ik het toepassen voor mijn eigen bedrijf?

 • Hoe gaat het werken in de praktijk?

 • Werkt het ook voor mijn business?

 • Heb ik er de financiële middelen voor?

 • Hoe weet ik of ik het goed doe en op de juiste weg bezig ben?


Dat zijn vragen die ik van veel ondernemers krijg en waar ik ze graag mee wil helpen.

Ik wil ondernemers helpen om een bedrijf op te bouwen, waarmee ze structureel en duurzaam verder mee kunnen groeien. En niet alleen op basis van enkele slimme marketing en verkoop tips, maar op basis van een sterke fundering.


De methode die ik hiervoor gebruik is mijn zelf
ontwikkelde
Internet Marketing Formule  
dat gebaseerd is op de volgende 4 pijlers.


Deze Internet Marketing Formule is een business framework en een   eenvoudig stappenplan en heeft als resultaat dat jij via het internet een structurele en duurzame business opbouwt. En het mooie van het verhaal is...

“Automatisch en dagelijks nieuwe leads en orders in jouw mailbox”

Daar ga ik jou  MEE HELPEN . Ik laat jou stap voor stap zien HOE jij dat kan doen, zodat je mij - na het implementeren van de Internet Marketing Formule - niet meer nodig hebt. Omdat het Internet voor jou werkt en ik niet meer :)


Klik op "Plan een Privé Workshop" Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.


Lees hier de ervaringen van andere 
ondernemers en marketeers

"Een (startende) ondernemer heeft nog wel eens de neiging een paar stappen te snel te willen. Waardoor je langzaam maar zeker, steeds meer overzicht verliest en belangrijke basiszaken begint over te slaan. En dat werkt uiteindelijk averechts. Klinkt bekend? Wel bij mij, bij het opzetten en uitbouwen van  een nieuw online business model voor startup FitGaaf! Ivo bood in een uur de broodnodige spiegel. Met zijn oprechte interesse in ondernemer en onderneming en in eerlijke, nuchtere stijl bracht Ivo mij glashelder terug naar de basis van het groeien van je online business. En op zo’n manier dat je direct energie voelt om met die basis aan de slag te gaan! Ivo geeft je daarvoor precies de benodigde concrete tips. Thanks Ivo.. voor het delen van je visie en expertise, je energie..voor de wake-up call en duw in de rug!"


Tom Steffens - Eigenaar en oprichter Fitgaaf.nl


“Binnen onze startup Fitmanager ben ik verantwoordelijk voor marketing en sales. En, omdat we met een klein team zijn, ben ik ook operationeel bezig als sales/accountmanager. Dat betekent dat ik permanent te weinig tijd heb voor alles. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden om ons marketing en sales proces te automatiseren. 'Het internet voor je laten werken' zoals Ivo zegt sprak mij natuurlijk wel aan. Zelf ben ik aardig bekend met Google Adwords, Facebook advertising en het bouwen van een sales funnels op onze website. Binnen een uur heeft Ivo mij niet alleen laten zien hoe ik het online marketing en sales proces kan verbeteren, maar ik heb ook direct 8 concrete actiepunten kunnen opschrijven waarmee ik op korte termijn echt een verschil kan gaan maken. Op dit moment ben ik ze aan het implementeren en zie nu al een daling in advertising kosten en een stijging in conversies. Ons gesprek is pas een week geleden en de 8 punten zijn nog niet allemaal uitgevoerd, maar ik wil Ivo nu al van harte aanbevelen aan iedere ondernemer die zijn marketing en sales online wil automatiseren.”

Maarten Borgers - Eigenaar Fitmanager.nl

“Ivo helpt mij nu alweer een aantal maanden met het online optimaliseren van mijn platform OpstapmetLisa. Als Senior Marketing Professional (SMP) wordt ik verplicht om de nodige permanente educatie te volgen en heb mij de afgelopen jaren daarin met name gericht op internet marketing.

Wat ik daarin steeds weer mis is diepgang en toepasbaarheid in mijn eigen praktijk. En dat is nu precies waar Ivo mij mee helpt!

Ivo is in staat om met zijn kennis een aantal stappen terug te gaan en mij op mijn tempo te laten zien en uit te leggen met welke activiteiten ik snel en overzichtelijk een grote stap vooruit kan zetten in mijn online optimalisatie. En iedere sessie pakt hij er weer een stukje meer kennis bij, om mij ook steeds weer een stap verder te helpen. Hij geeft mij tips en tools, legt duidelijk uit welke en waarom bepaalde activiteiten belangrijk zijn in de optimalisatie en leert mij vooral hoe ik dit allemaal zelf kan toepassen. Hands on, duidelijk en absoluut van toegevoegde waarde!”

Ester van Kuik, eigenaar www.opstapmetlisa.nl


“Op 5 januari jl. heb ik met Ivo Abels kunnen sparren over de opbouw van verdienmodellen en specifiek over dat van mijn business m.b.t. bedrijfsfinancieringen. Dat was zeer nuttig en inspirerend. Ivo luistert goed, pakt signalen op en houdt de juiste spiegels voor. Na inmiddels 5 jaar zelfstandig ondernemerschap heeft de sessie met Ivo mij nog eens extra bewust gemaakt van mogelijkheden om meer klanten te werven en zodoende ook meer ondernemers te kunnen helpen. De win-win die ik daarbij altijd al na streefde kan daardoor bovendien nog verder worden versterkt. Dank Ivo, ik kan je iedereen aanraden, niet alleen voor startende ondernemers, maar dus ook voor ondernemers die inmiddels al wat langer aan de weg timmeren! “

Rob Nederlof, directeur FN Bedrijfsfinancieringen


Zijn deze Privé Workshops 
ook voor jou geschikt?

Om jou verder te helpen is het goed om te bepalen of deze Privé workshops ook voor jou interessant zijn?


Dus mijn vraag aan jou is:

Ben jij (dagelijks) aan het worstelen met je marketing en sales activiteiten en heb jij vragen als:

 • Hoe kan ik mijn business opschalen?

 • Hoe kan ik dagelijks en automatisch nieuwe leads, aanvragen en orders ontvangen?

 • Hoe kan in bovenaan in Google komen en GRATIS bezoekers aantrekken?

 • Hoe kan ik besparen op mijn marketing & sales kosten?

 • Hoe kan ik een website of webshop maken, die geen geld kost, maar converteert en geld oplevert?

 • Hoe kan ik effectief omgaan met mijn marketing en sales tijd?

 • Hoe weet ik of ik het goed doe en op de juiste weg bezig ben?

 • En uiteraard, hoe kan ik het Internet voor mij Laten Werken?


Heb je minimaal 1x keer of vaker "Ja" geantwoord dan weet ik zeker dat deze Privé Workshop voor jou geschikt is.


Klik op "Plan een Privé Workshop". Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.

Wat voor resultaten kan jij verwachten na het houden van de

Privé Workshops?


 • Sales en Marketing processen worden meetbaar, geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

 • We hebben een website die converteert en continu zorgt voor nieuwe aanvragen en leads.

 • Extra bezoekers vanuit zoekmachines (zoals Google en Bing), social media, partners en e-mail.

 • Een gestructureerd plan, waarmee jij een basis creëert om structureel en duurzaam verder te groeien en waarmee jij jouw doelen kan behalen.

Klik op "Plan een Privé Workshop" Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.


Wat kan jij verwachten tijdens de Privé Workshops?


De Privé Workshop zijn online* en duren circa 2,5 uur.

*Ik zou ook op kantoor kunnen langskomen als dat de voorkeur heeft, echter scheelt het ons beide veel tijd en dus geld als wij online werken en kan ik  jou direct laten zien wat  en hoe ik het doe, doordat ik mijn beeldscherm met je deel.


Tijdens de Privé Workshops gaan wij stap voor stap de Internet marketing Formule doornemen & implementeren en draag ik mijn kennis aan jou over. Praktijkvragen worden direct behandelt en toegepast. Waardoor wij dingen
“AF” maken.

Jij bepaalt zelf de data, het tijdstip en frequentie. Gebruikelijk is een sessie om de twee weken. Naast deze Privé Workshops is er uiteraard ook de mogelijkheid om vragen te stellen via telefoon en e-mail.

Uiteraard komen tijdens onze Privé Workshops ook SEO, Facebook Advertising, Email marketing, Inbound Marketing etc. aanbod maar het gaat erom dat je een “online fundering” bouwt op basis van bovenstaande 4 pijlers.  

Om van  daaruit tactieken en strategieën toe te passen die werken, meetbaar zijn en resultaat opleveren want op basis van een “onderbuikgevoel” ga jij niet de juiste stappen maken.

Ik help jou dus om het Internet voor jou te Laten werken en jouw business duurzaam te laten groeien met een stevige online fundering.

Want zonder fundering kun je ook geen huis bouwen, daar zie ik het vaak verkeerd gaan bij bedrijven en hun business instort of begint te haperen.

Zij denken dat zij door een (nieuwe) website of webshop te openen, er al zijn, maar dat is pas het begin.

Geloof mij, ik heb al genoeg ervaring op dat gebied, dus alle valkuilen waar ik in ben gestapt, hoef jij niet te maken :)

Okay, tijd om actie te ondernemen, ik hoop dat het duidelijk is dat ik jou graag wil helpen om je business te laten groeien en dat het Internet ook voor JOU kan werken, dus ik stel voor om snel een Privé Workshop met mij in te plannen.

  Wat maakt deze Privé Workshop anders?
 

Veel Privé Workshops zijn meer gericht op de "tactieken" en slimme "tips en tricks".  Bijvoorbeeld : "Hoe kan ik winstgevend adverteren op Facebook?" of "Hoe maak ik een goede salespagina?".
 

Maar daar zit vaak niet de "crux" in, het gaat erom dat jij de juiste "mindset" hebt.  En een "stevige fundering" opbouwt op basis van een visie, strategie en doelen. En van daaruit "slimme tactieken" gaat hanteren om jouw doelen en visie te realiseren.

Alle activiteiten die jij - en je team - leren en uitvoeren tijdens onze Privé Workshops zijn gericht op het realiseren, meetbaar maken en optimaliseren van jouw doelen.

Alleen op deze manier ga jij een stevige fundering bouwen voor jouw bedrijf en kan jij verder opschalen, zonder risico's.


Als jij iemand bent die actie onderneemt en wilt investeren in zichzelf en haar of zijn bedrijf, dan is dit hét moment om de volgende stap te maken.


Klik op onderstaande link om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Klik op "Plan een Privé Workshop". Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.
 

Geen enkel Risico!

Je loopt overigens geen enkel risico. Ben jij na de eerste Privé Workshop niet tevreden over mij of over de inhoud van mijn Workshop ( wat ik mij niet kan voorstellen :), stuur mij dan een mailtje en ik stort binnen 14 dagen het volledige bedrag naar je terug.  

Klik op "Plan een Privé Workshop". Vul alleen je naam en e-mail adres in en je ontvangt van mij een e-mail met een persoonlijke uitnodiging.

 

.