2023

Wat anderen zeggen

Ik heb Ivo gevonden via Google, omdat ik op zoek was naar kennis rond om  internet marketing. Nadat ik zijn e-book had gedownload was ik verder nieuwsgierig geworden en heb ik gebruik gemaakt van zijn aanbod voor een  gratis kennissessie. En dit werd een uitmate inspirerend gesprek met  veel concrete tips. Het contact was persoonlijk en professioneel, zodat ik direct daarna met concrete acties aan de slag kon.

 

Michael Makowski - Eigenaar en oprichter van Konrad & Makowski adviesbureau | www.business-model-you.nl  

Ivo heeft mij benaderd via Social Media omdat ik op zoek was naar een expert die mij kon helpen. En dat heeft hij méér dan gedaan. Ik heb een hele uitgebreide en inspirerende sessie gehad met Ivo waarbij ik heel veel vragen en heb kunnen stellen en hij mij een heel persoonlijk advies heeft gegeven en inzichten in nieuwe tools die ik nu kan gaan inzetten. Nogmaals: bedankt Ivo! 

 

Kristie van Kemenade - Eigenaar en oprichter van Destination Diary


Ivo Abels, een gepassioneerde ondernemer, met oprechte intentie om andere ondernemers te helpen. Als je, zoals ik, worstelt met je communicatie en online marketing, dan is hij iemand die volledig duikt in jouw vraagstuk en in jouw onderneming. Hij vertaalt theorie naar praktijk.

Gebaseerd op je verhaal en je cijfers, geeft hij inhoudelijk advies, legt hij je concrete stappen uit, wat kun je vandaag doen en wat is je “must do” op korte termijn en “should do” op de  lange termijn en welke stappen neem je onderweg.  Super waardevol.

Daphne de Ruijter - Eigenaar en oprichter DAPR Pants


Ivo Abels heeft onmisbare tips/tools die je snel en makkelijk in kunt zetten waardoor je meer duidelijkheid krijgt over hoe en waar je gevonden wilt worden op het internet. Als VA (Virutal Assistant) is het heel handig om hier direct gebruik van te maken, dit te meten en ook weer afscheid te nemen van de tools die niet werken. En natuurlijk om de tools die wel werken verder te verdiepen. Een marketing specialist die puur vanuit passie te werk gaat. Bedankt voor al je wijsheid!

Jonna Krikken - Virtual Assistant


Een (startende) ondernemer heeft nog wel eens de neiging een paar stappen te snel te willen. Waardoor je langzaam maar zeker, steeds meer overzicht verliest en belangrijke basiszaken begint over te slaan. En dat werkt uiteindelijk averechts. Klinkt bekend? Wel bij mij, bij het opzetten en uitbouwen van  een nieuw online business model voor startup FitGaaf! Ivo bood in een uur de broodnodige spiegel. Met zijn oprechte interesse in ondernemer en onderneming en in eerlijke, nuchtere stijl bracht Ivo mij glashelder terug naar de basis van het groeien van je online business. En op zo’n manier dat je direct energie voelt om met die basis aan de slag te gaan! Ivo geeft je daarvoor precies de benodigde concrete tips. Thanks Ivo.. voor het delen van je visie en expertise, je energie..voor de wake-up call en duw in de rug!

Tom Steffens - Eigenaar en oprichter Fitgaaf.nl


Binnen onze startup Fitmanager ben ik verantwoordelijk voor marketing en sales. En, omdat we met een klein team zijn, ben ik ook operationeel bezig als sales/accountmanager. Dat betekent dat ik permanent te weinig tijd heb voor alles. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden om ons marketing en sales proces te automatiseren. 'Het internet voor je laten werken' zoals Ivo zegt sprak mij natuurlijk wel aan. Zelf ben ik aardig bekend met Google Adwords, Facebook advertising en het bouwen van een sales funnels op onze website. Binnen een uur heeft Ivo mij niet alleen laten zien hoe ik het online marketing en sales proces kan verbeteren, maar ik heb ook direct 8 concrete actiepunten kunnen opschrijven waarmee ik op korte termijn echt een verschil kan gaan maken. Op dit moment ben ik ze aan het implementeren en zie nu al een daling in advertising kosten en een stijging in conversies. Ons gesprek is pas een week geleden en de 8 punten zijn nog niet allemaal uitgevoerd, maar ik wil Ivo nu al van harte aanbevelen aan iedere ondernemer die zijn marketing en sales online wil automatiseren.

Maarten Borgers - Eigenaar Fitmanager.nl


Ivo helpt mij nu alweer een aantal maanden met het online optimaliseren van mijn platform OpstapmetLisa. Als Senior Marketing Professional (SMP) wordt ik verplicht om de nodige permanente educatie te volgen en heb mij de afgelopen jaren daarin met name gericht op internet marketing.

Wat ik daarin steeds weer mis is diepgang en toepasbaarheid in mijn eigen praktijk. En dat is nu precies waar Ivo mij mee helpt!

 

Ivo is in staat om met zijn kennis een aantal stappen terug te gaan en mij op mijn tempo te laten zien en uit te leggen met welke activiteiten ik snel en overzichtelijk een grote stap vooruit kan zetten in mijn online optimalisatie. En iedere sessie pakt hij er weer een stukje meer kennis bij, om mij ook steeds weer een stap verder te helpen. Hij geeft mij tips en tools, legt duidelijk uit welke en waarom bepaalde activiteiten belangrijk zijn in de optimalisatie en leert mij vooral hoe ik dit allemaal zelf kan toepassen. Hands on, duidelijk en absoluut van toegevoegde waarde!

Ester van Kuik, eigenaar www.opstapmetlisa.nl

Op 5 januari jl. heb ik met Ivo Abels kunnen sparren over de opbouw van verdienmodellen en specifiek over dat van mijn business m.b.t. bedrijfsfinancieringen. Dat was zeer nuttig en inspirerend. Ivo luistert goed, pakt signalen op en houdt de juiste spiegels voor. Na inmiddels 5 jaar zelfstandig ondernemerschap heeft de sessie met Ivo mij nog eens extra bewust gemaakt van mogelijkheden om meer klanten te werven en zodoende ook meer ondernemers te kunnen helpen. De win-win die ik daarbij altijd al nastreefde kan daardoor bovendien nog verder worden versterkt. Dank Ivo, ik kan je iedereen aanraden, niet alleen voor startende ondernemers, maar dus ook voor ondernemers die inmiddels al wat langer aan de weg timmeren! 

Rob Nederlof, directeur FN Bedrijfsfinancieringen

 

"Laatst een interessante training gevolgd bij Ivo. Ondanks dat wij goed thuis zijn in de online wereld wist Ivo ons toch te inspireren en veel nieuwe items te leren. Ivo brengt de stof op een begrijpbare manier en geeft makkelijke handvatten om snel mee aan de slag te gaan. Wij konden dit direct merken in onze online prestaties. Een echte aanrader". 

Barend Warnaars, directeur BrightCampaigns

‘’Een presentatie zoals deze in mijn optiek moet zijn: kort en bondig, to-the-point, relevante informatie, interactief en luchtig. Ik heb er punten uit gehaald waar ik zeker iets mee ga doen’’ 

Rocco Splinter, directeur Focus Arbeidsbemiddeling

"Op 2 november heb ik een live sessie van Ivo bijgewoond met als onderwerp “automatisch klanten genereren. In deze sessie worden eenvoudig te implementeren stappen en trucs uitgelegd waarmee je als (beginnende) online ondernemer grote stappen kan zetten. Ivo legt uit wat het belang is van een goede conversie en hoe je dit kan bereiken. Ook neemt hij de tijd om in detail uit te leggen hoe je je web-prestaties kunt verbeteren en hoe je dit doormiddel van Google Analytics kunt meten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de waarde van (sociale) kanalen in kaart te brengen en te benutten. Een ander interessant aspect van de meeting is het automatisch verkrijgen en opvolgen van leads d.m.v. verscheidene systemen."

"Al met al vond ik het een waardevolle sessie. Ben je op zoek naar meer conversie op je site of een groter aantal potentiële klanten dan raad ik je zeker aan om deze cursus te volgen."

 

Thom Neeft, sales consultant Cobra Systems

Inspirerende sessie van Ivo Abels gehad! In een interactieve setting legt Ivo op een heldere manier uit hoe je als kleine ondernemer kan beginnen met het effectief inzetten van social media en netwerk marketing om het commerciële proces te ondersteunen en op den duur zelfs grotendeels te automatiseren. Nuttig! 

Leon Tomassen, directeur Your Talent Group

Ik liep ermee te worstelen hoe je een Facebook campagne moet starten. En als mij dat gelukt is, heb ik nog de vraag of ik het wel goed heb gedaan. Via een Consultancy sessie met Ivo heb ik concrete tips en adviezen gekregen waarmee ik direct aan de slag kan en waardoor ik ook inzicht krijg in de resultaten van mijn Facebook Campagne. Ik kan iedereen adviseren om een consultancy sessie af te nemen bij Ivo Abels, als je tenminste je business wil laten groeien en je marketing en sales processen wilt automatiseren.

 

Wim Kingma, directeur Klimcentrum Alkmaar

Wil jij het Internet voor je Laten Werken?

En dagelijks nieuwe leads en orders in jouw mailbox ontvangen, meld je dan nu aan voor een GRATIS kennissessie. 

Plan in mijn agenda