2024

Workshop : Laat het Internet voor je Werken

06/10/2017 02:00 aan 06/10/2017 04:00 (Europe/Amsterdam)

Zaandam, Nederland

Ticket type Einde van inschrijving Bedrag Hoeveelheid
Evenement inschrijving is nog niet gestart

Hoe kan jij dagelijks nieuwe leads en orders ontvangen, zonder duizenden euro's te besteden aan marketing.

 

Ik vertel het jou tijdens mijn  inspirerende en praktische workshop voor (startende) ondernemers.

Wat heb jij geleerd na deze workshop?


 • Wat moet ik als (startende) ondernemer wel en niet doen op het Internet?

 • Hoe kan ik het Internet voor mij Laten Werken?

 • Waar kan ik mijn klanten vinden en hoe komen ze naar mijn toe?

 • Hoe word ik beter zichtbaar en vindbaar op het internet?

 • Hoe krijg ik (GRATIS) bezoekers naar mijn website, zonder gigantische marketingbudgetten?

 • Hoe bouw ik een mailinglijst op?

 • Hoe moet ik een mailing campagne opstarten?

 • Hoe kan ik bezoekers op mijn website converteren naar klanten?

 • Hoe kan ik mijn sales & marketing activiteiten automatiseren?

 • Hoe kan ik meten of mijn sales en marketingactiviteiten geld opleveren?


Wat kan jij verwachten?

 

 • Veel enthousiasme :)

 • Praktische tips

 • Praktijkvoorbeelden

 • Werkdocument met handige templates en een businessmodel canvas

 • Handige checklisten en Worksheets

 • Gratis Tools

 • Koffie en thee


Wat is het resultaat?

 • Een business framework waarmee jij dagelijks en automatisch nieuwe leads en orders kan ontvangen in jouw mailbox, zonder gigantische investeringen te doen in marketing of jouw website.

 • Een online business plan op 1-A4

 • Een praktisch plan waarmee jij stap voor stap  jouw doelen & ambities kan waarmaken.


Wat kost het?

Wat is het jou waard om dagelijks en automatisch nieuwe orders, leads en aanvragen te krijgen? En te besparen op je marketing & sales kosten?

Is het meer dan 150 euro? Dan weet je dat deze workshop het meer dan waard is!

 

Locatie

De workshop vindt plaats bij BIND. BIND is een stichting en heeft het oude transformatorhuisje op het Hembrugterrein in Zaandam omgetoverd tot een gezellige huiskamer, waar je direct thuis voelt, maar ook verrast wordt.


Mijn naam is Ivo Abels en ik help ondernemers om via het Internet hun ambities & doelen te realiseren. 


Wil jij ook jouw ambities en doelen realiseren? Bestel dan nu jouw stoel. Ik heb maximaal 10 stoelen beschikbaar, geen "verkoopverhaal".


Ik hou ervan om met kleine groepen intensief te werken en 1-op-1 waarde te bieden, zie hieronder een aantal reacties van deelnemers en opdrachtgevers.


Een (startende) ondernemer heeft nog wel eens de neiging een paar stappen te snel te willen. Waardoor je langzaam maar zeker, steeds meer overzicht verliest en belangrijke basiszaken begint over te slaan. En dat werkt uiteindelijk averechts. Klinkt bekend? Wel bij mij, bij het opzetten en uitbouwen van  een nieuw online business model voor startup FitGaaf! Ivo bood in een uur de broodnodige spiegel. Met zijn oprechte interesse in ondernemer en onderneming en in eerlijke, nuchtere stijl bracht Ivo mij glashelder terug naar de basis van het groeien van je online business. En op zo’n manier dat je direct energie voelt om met die basis aan de slag te gaan! Ivo geeft je daarvoor precies de benodigde concrete tips. Thanks Ivo.. voor het delen van je visie en expertise, je energie..voor de wake-up call en duw in de rug!

Tom Steffens - Eigenaar en oprichter Fitgaaf.nl

Binnen onze startup Fitmanager ben ik verantwoordelijk voor marketing en sales. En, omdat we met een klein team zijn, ben ik ook operationeel bezig als sales/accountmanager. Dat betekent dat ik permanent te weinig tijd heb voor alles. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden om ons marketing en sales proces te automatiseren. 'Het internet voor je laten werken' zoals Ivo zegt sprak mij natuurlijk wel aan. Zelf ben ik aardig bekend met Google Adwords, Facebook advertising en het bouwen van een sales funnels op onze website. Binnen een uur heeft Ivo mij niet alleen laten zien hoe ik het online marketing en sales proces kan verbeteren, maar ik heb ook direct 8 concrete actiepunten kunnen opschrijven waarmee ik op korte termijn echt een verschil kan gaan maken. Op dit moment ben ik ze aan het implementeren en zie nu al een daling in advertising kosten en een stijging in conversies. Ons gesprek is pas een week geleden en de 8 punten zijn nog niet allemaal uitgevoerd, maar ik wil Ivo nu al van harte aanbevelen aan iedere ondernemer die zijn marketing en sales online wil automatiseren.

Maarten Borgers - Eigenaar Fitmanager.nl

Ivo helpt mij nu alweer een aantal maanden met het online optimaliseren van mijn platform OpstapmetLisa. Als Senior Marketing Professional (SMP) wordt ik verplicht om de nodige permanente educatie te volgen en heb mij de afgelopen jaren daarin met name gericht op internet marketing.

Wat ik daarin steeds weer mis is diepgang en toepasbaarheid in mijn eigen praktijk. En dat is nu precies waar Ivo mij mee helpt!

 

Ivo is in staat om met zijn kennis een aantal stappen terug te gaan en mij op mijn tempo te laten zien en uit te leggen met welke activiteiten ik snel en overzichtelijk een grote stap vooruit kan zetten in mijn online optimalisatie. En iedere sessie pakt hij er weer een stukje meer kennis bij, om mij ook steeds weer een stap verder te helpen. Hij geeft mij tips en tools, legt duidelijk uit welke en waarom bepaalde activiteiten belangrijk zijn in de optimalisatie en leert mij vooral hoe ik dit allemaal zelf kan toepassen. Hands on, duidelijk en absoluut van toegevoegde waarde!

Ester van Kuik, eigenaar www.opstapmetlisa.nl

Op 5 januari jl. heb ik met Ivo Abels kunnen sparren over de opbouw van verdienmodellen en specifiek over dat van mijn business m.b.t. bedrijfsfinancieringen. Dat was zeer nuttig en inspirerend. Ivo luistert goed, pakt signalen op en houdt de juiste spiegels voor. Na inmiddels 5 jaar zelfstandig ondernemerschap heeft de sessie met Ivo mij nog eens extra bewust gemaakt van mogelijkheden om meer klanten te werven en zodoende ook meer ondernemers te kunnen helpen. De win-win die ik daarbij altijd al nastreefde kan daardoor bovendien nog verder worden versterkt. Dank Ivo, ik kan je iedereen aanraden, niet alleen voor startende ondernemers, maar dus ook voor ondernemers die inmiddels al wat langer aan de weg timmeren! 

Rob Nederlof, directeur FN Bedrijfsfinancieringen

 

"Laatst een interessante training gevolgd bij Ivo. Ondanks dat wij goed thuis zijn in de online wereld wist Ivo ons toch te inspireren en veel nieuwe items te leren. Ivo brengt de stof op een begrijpbare manier en geeft makkelijke handvatten om snel mee aan de slag te gaan. Wij konden dit direct merken in onze online prestaties. Een echte aanrader". 

Barend Warnaars, directeur BrightCampaigns

‘’Een presentatie zoals deze in mijn optiek moet zijn: kort en bondig, to-the-point, relevante informatie, interactief en luchtig. Ik heb er punten uit gehaald waar ik zeker iets mee ga doen’’ 

Rocco Splinter, directeur Focus Arbeidsbemiddeling

"Op 2 november heb ik een live sessie van Ivo bijgewoond met als onderwerp “automatisch klanten genereren. In deze sessie worden eenvoudig te implementeren stappen en trucs uitgelegd waarmee je als (beginnende) online ondernemer grote stappen kan zetten. Ivo legt uit wat het belang is van een goede conversie en hoe je dit kan bereiken. Ook neemt hij de tijd om in detail uit te leggen hoe je je web-prestaties kunt verbeteren en hoe je dit doormiddel van Google Analytics kunt meten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de waarde van (sociale) kanalen in kaart te brengen en te benutten. Een ander interessant aspect van de meeting is het automatisch verkrijgen en opvolgen van leads d.m.v. verscheidene systemen."

"Al met al vond ik het een waardevolle sessie. Ben je op zoek naar meer conversie op je site of een groter aantal potentiële klanten dan raad ik je zeker aan om deze cursus te volgen."

 

Thom Neeft, sales consultant Cobra Systems

Inspirerende sessie van Ivo Abels gehad! In een interactieve setting legt Ivo op een heldere manier uit hoe je als kleine ondernemer kan beginnen met het effectief inzetten van social media en netwerk marketing om het commerciële proces te ondersteunen en op den duur zelfs grotendeels te automatiseren. Nuttig! 

Leon Tomassen, directeur Your Talent Group

Ik liep ermee te worstelen hoe je een Facebook campagne moet starten. En als mij dat gelukt is, heb ik nog de vraag of ik het wel goed heb gedaan. Via een Consultancy sessie met Ivo heb ik concrete tips en adviezen gekregen waarmee ik direct aan de slag kan en waardoor ik ook inzicht krijg in de resultaten van mijn Facebook Campagne. Ik kan iedereen adviseren om een consultancy sessie af te nemen bij Ivo Abels, als je tenminste je business wil laten groeien en je marketing en sales processen wilt automatiseren.

 

Wim Kingma, directeur Klimcentrum Alkmaar

Twijfel je nog? Stuur mij een email op ivo@ivoabels.nl  en ik geef antwoord op al jouw vragen.



Waar

Visualize on Google Maps
Middenweg 107
    1505 RK Zaandam
    Nederland

Wanneer

Van 06/10/2017 02:00
Tot 06/10/2017 04:00

Organisator

Senin B.V.
06 - 21 47 98 26
ivo@ivoabels.nl

Sociale stream

Neem deel op Twitter

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan het het gesprek.

Gebruik dit label: #ivoabels